Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Marzec 2025
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2025-03-01 - Sobota
- 2025-03-02 - Niedziela
- 2025-03-03 - Poniedziałek
- 2025-03-04 - Wtorek
- 2025-03-05 - Środa
- 2025-03-06 - Czwartek
- 2025-03-07 - Piątek
- 2025-03-08 - Sobota
- 2025-03-09 - Niedziela
- 2025-03-10 - Poniedziałek
- 2025-03-11 - Wtorek
- 2025-03-12 - Środa
- 2025-03-13 - Czwartek
- 2025-03-14 - Piątek
- 2025-03-15 - Sobota
- 2025-03-16 - Niedziela
- 2025-03-17 - Poniedziałek
- 2025-03-18 - Wtorek
- 2025-03-19 - Środa
- 2025-03-20 - Czwartek
- 2025-03-21 - Piątek
- 2025-03-22 - Sobota
- 2025-03-23 - Niedziela
- 2025-03-24 - Poniedziałek
- 2025-03-25 - Wtorek
- 2025-03-26 - Środa
- 2025-03-27 - Czwartek
- 2025-03-28 - Piątek
- 2025-03-29 - Sobota
- 2025-03-30 - Niedziela
- 2025-03-31 - Poniedziałek
Menu na dzień: 2024-12-04 - Środa | |
I ŚniadanieBułka graham-pszenna 50g - 1 szt ( GLU PSZ,) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa grochowa z ziemniakami 300 ml (GLU PSZ, SOJ, SEL,GOR,),woda,groch łuskany,ziemniaki,włoszczyzna 3skł paski mrożona,boczek wędzony,kiełbasa zwyczajna,majeranek,ziele angielskie,liść laurowy,sól,pioeprz czarny mielony,czosnek. | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IINapój owsiany bez cukru 0,33l -1 szt ( GLU OW, może zawierać: SOJ, ORZ, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK