Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Czerwiec 2025
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2025-06-01 - Niedziela
- 2025-06-02 - Poniedziałek
- 2025-06-03 - Wtorek
- 2025-06-04 - Środa
- 2025-06-05 - Czwartek
- 2025-06-06 - Piątek
- 2025-06-07 - Sobota
- 2025-06-08 - Niedziela
- 2025-06-09 - Poniedziałek
- 2025-06-10 - Wtorek
- 2025-06-11 - Środa
- 2025-06-12 - Czwartek
- 2025-06-13 - Piątek
- 2025-06-14 - Sobota
- 2025-06-15 - Niedziela
- 2025-06-16 - Poniedziałek
- 2025-06-17 - Wtorek
- 2025-06-18 - Środa
- 2025-06-19 - Czwartek
- 2025-06-20 - Piątek
- 2025-06-21 - Sobota
- 2025-06-22 - Niedziela
- 2025-06-23 - Poniedziałek
- 2025-06-24 - Wtorek
- 2025-06-25 - Środa
- 2025-06-26 - Czwartek
- 2025-06-27 - Piątek
- 2025-06-28 - Sobota
- 2025-06-29 - Niedziela
- 2025-06-30 - Poniedziałek
Menu na dzień: 2024-10-23 - Środa | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 30 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKapuśniak z kapusty kiszonej 300 g (GLU PSZ, SOJ, SEL, ),woda,włoszczyzna 3skł paski mrożona,ziemniaki,przyprawa w płynie,sól,pieoprz czarny mielony,kapusta kiszona,boczek wędzony. | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IINapój owsiany bez cukru 0,33l -1 szt ( GLU OW, może zawierać: SOJ, ORZ, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK