Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Sierpień 2025
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2025-08-01 - Piątek
- 2025-08-02 - Sobota
- 2025-08-03 - Niedziela
- 2025-08-04 - Poniedziałek
- 2025-08-05 - Wtorek
- 2025-08-06 - Środa
- 2025-08-07 - Czwartek
- 2025-08-08 - Piątek
- 2025-08-09 - Sobota
- 2025-08-10 - Niedziela
- 2025-08-11 - Poniedziałek
- 2025-08-12 - Wtorek
- 2025-08-13 - Środa
- 2025-08-14 - Czwartek
- 2025-08-15 - Piątek
- 2025-08-16 - Sobota
- 2025-08-17 - Niedziela
- 2025-08-18 - Poniedziałek
- 2025-08-19 - Wtorek
- 2025-08-20 - Środa
- 2025-08-21 - Czwartek
- 2025-08-22 - Piątek
- 2025-08-23 - Sobota
- 2025-08-24 - Niedziela
- 2025-08-25 - Poniedziałek
- 2025-08-26 - Wtorek
- 2025-08-27 - Środa
- 2025-08-28 - Czwartek
- 2025-08-29 - Piątek
- 2025-08-30 - Sobota
- 2025-08-31 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-02-24 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z dyni z prażonymi ziarnami 300 g (SOJ, SEL,),dynia kostka mrozona,prażone pestki słonecznika,ziemniaki,bułka paryska,sól,śmietanka,włoszczyzna 3skł,paski. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IIMuffin warzywny z wędliną 75 g ( GLU PSZ, JAJ, MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK