Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Kwiecień 2025
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2025-04-01 - Wtorek
- 2025-04-02 - Środa
- 2025-04-03 - Czwartek
- 2025-04-04 - Piątek
- 2025-04-05 - Sobota
- 2025-04-06 - Niedziela
- 2025-04-07 - Poniedziałek
- 2025-04-08 - Wtorek
- 2025-04-09 - Środa
- 2025-04-10 - Czwartek
- 2025-04-11 - Piątek
- 2025-04-12 - Sobota
- 2025-04-13 - Niedziela
- 2025-04-14 - Poniedziałek
- 2025-04-15 - Wtorek
- 2025-04-16 - Środa
- 2025-04-17 - Czwartek
- 2025-04-18 - Piątek
- 2025-04-19 - Sobota
- 2025-04-20 - Niedziela
- 2025-04-21 - Poniedziałek
- 2025-04-22 - Wtorek
- 2025-04-23 - Środa
- 2025-04-24 - Czwartek
- 2025-04-25 - Piątek
- 2025-04-26 - Sobota
- 2025-04-27 - Niedziela
- 2025-04-28 - Poniedziałek
- 2025-04-29 - Wtorek
- 2025-04-30 - Środa
Menu na dzień: 2024-06-09 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z zielonych warzyw + 300 | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IINapój owsiany bez cukru 0,33l 1 szt ( GLU OW, może zawierać: SOJ, | |
Wartości odżywczeWartość energetyczna: 1922.16 |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK