Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Luty 2025
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2025-02-01 - Sobota
- 2025-02-02 - Niedziela
- 2025-02-03 - Poniedziałek
- 2025-02-04 - Wtorek
- 2025-02-05 - Środa
- 2025-02-06 - Czwartek
- 2025-02-07 - Piątek
- 2025-02-08 - Sobota
- 2025-02-09 - Niedziela
- 2025-02-10 - Poniedziałek
- 2025-02-11 - Wtorek
- 2025-02-12 - Środa
- 2025-02-13 - Czwartek
- 2025-02-14 - Piątek
- 2025-02-15 - Sobota
- 2025-02-16 - Niedziela
- 2025-02-17 - Poniedziałek
- 2025-02-18 - Wtorek
- 2025-02-19 - Środa
- 2025-02-20 - Czwartek
- 2025-02-21 - Piątek
- 2025-02-22 - Sobota
- 2025-02-23 - Niedziela
- 2025-02-24 - Poniedziałek
- 2025-02-25 - Wtorek
- 2025-02-26 - Środa
- 2025-02-27 - Czwartek
- 2025-02-28 - Piątek
Menu na dzień: 2024-04-11 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
II Śniadanie | |
ObiadSzpinakowa z ziemniakami 300 g (SOJ, SEL,),włoszczyzna 3skł,paski mrożona,ziemniaki,porcje rosołowe,sól,jajka,szpinak mrożony liściasty,ziele angielskie,liść laurowy. | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IIPrzecier owocowy jabłko-brzoskwinia-twaróg 120g -1 szt ( MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK