Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Listopad 2023
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2023-11-01 - Środa
- 2023-11-02 - Czwartek
- 2023-11-03 - Piątek
- 2023-11-04 - Sobota
- 2023-11-05 - Niedziela
- 2023-11-06 - Poniedziałek
- 2023-11-07 - Wtorek
- 2023-11-08 - Środa
- 2023-11-09 - Czwartek
- 2023-11-10 - Piątek
- 2023-11-11 - Sobota
- 2023-11-12 - Niedziela
- 2023-11-13 - Poniedziałek
- 2023-11-14 - Wtorek
- 2023-11-15 - Środa
- 2023-11-16 - Czwartek
- 2023-11-17 - Piątek
- 2023-11-18 - Sobota
- 2023-11-19 - Niedziela
- 2023-11-20 - Poniedziałek
- 2023-11-21 - Wtorek
- 2023-11-22 - Środa
- 2023-11-23 - Czwartek
- 2023-11-24 - Piątek
- 2023-11-25 - Sobota
- 2023-11-26 - Niedziela
- 2023-11-27 - Poniedziałek
- 2023-11-28 - Wtorek
- 2023-11-29 - Środa
- 2023-11-30 - Czwartek
Menu na dzień: 2024-03-09 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb mieszany pszenno-żytni 30 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z dyni z prażonymi ziarnami 300 g (SOJ, SEL,),dynia mrożona,włoszczyzna 3skł,paski mrożona,śmietanka,sól,kurkuma,ziemniaki,słonecznik. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMuffin warzywny z wędliną 75 g ( GLU PSZ, JAJ, MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK