Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Wrzesień 2025
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2025-09-01 - Poniedziałek
- 2025-09-02 - Wtorek
- 2025-09-03 - Środa
- 2025-09-04 - Czwartek
- 2025-09-05 - Piątek
- 2025-09-06 - Sobota
- 2025-09-07 - Niedziela
- 2025-09-08 - Poniedziałek
- 2025-09-09 - Wtorek
- 2025-09-10 - Środa
- 2025-09-11 - Czwartek
- 2025-09-12 - Piątek
- 2025-09-13 - Sobota
- 2025-09-14 - Niedziela
- 2025-09-15 - Poniedziałek
- 2025-09-16 - Wtorek
- 2025-09-17 - Środa
- 2025-09-18 - Czwartek
- 2025-09-19 - Piątek
- 2025-09-20 - Sobota
- 2025-09-21 - Niedziela
- 2025-09-22 - Poniedziałek
- 2025-09-23 - Wtorek
- 2025-09-24 - Środa
- 2025-09-25 - Czwartek
- 2025-09-26 - Piątek
- 2025-09-27 - Sobota
- 2025-09-28 - Niedziela
- 2025-09-29 - Poniedziałek
- 2025-09-30 - Wtorek
Menu na dzień: 2024-11-13 - Środa | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
II Śniadanie | |
ObiadZupa ogórkowa z ziemniakami 300 ml (GLU PSZ, SOJ, MLE, SEL, ),woda,ogórki kiszone,ziemniaki,włoszczyzna 3skł paski mrożona,śmietana 18%tł,pieprz czarny mielony,przyprawa w płynie. | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 30 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IISok wielowarzywny pasteryzowany 0,33l - 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK