Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Czerwiec 2027
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2027-06-01 - Wtorek
- 2027-06-02 - Środa
- 2027-06-03 - Czwartek
- 2027-06-04 - Piątek
- 2027-06-05 - Sobota
- 2027-06-06 - Niedziela
- 2027-06-07 - Poniedziałek
- 2027-06-08 - Wtorek
- 2027-06-09 - Środa
- 2027-06-10 - Czwartek
- 2027-06-11 - Piątek
- 2027-06-12 - Sobota
- 2027-06-13 - Niedziela
- 2027-06-14 - Poniedziałek
- 2027-06-15 - Wtorek
- 2027-06-16 - Środa
- 2027-06-17 - Czwartek
- 2027-06-18 - Piątek
- 2027-06-19 - Sobota
- 2027-06-20 - Niedziela
- 2027-06-21 - Poniedziałek
- 2027-06-22 - Wtorek
- 2027-06-23 - Środa
- 2027-06-24 - Czwartek
- 2027-06-25 - Piątek
- 2027-06-26 - Sobota
- 2027-06-27 - Niedziela
- 2027-06-28 - Poniedziałek
- 2027-06-29 - Wtorek
- 2027-06-30 - Środa
Menu na dzień: 2024-03-24 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadRyżowa staropolska z ziemniakami 300 g (SOJ, SEL,),ryż biały,ziemniaki,włoszczyzna 3skł,paski mrożona,sól,pietruszka natka. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIPomarańcza 250g -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK