Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Październik 2035
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2035-10-01 - Poniedziałek
- 2035-10-02 - Wtorek
- 2035-10-03 - Środa
- 2035-10-04 - Czwartek
- 2035-10-05 - Piątek
- 2035-10-06 - Sobota
- 2035-10-07 - Niedziela
- 2035-10-08 - Poniedziałek
- 2035-10-09 - Wtorek
- 2035-10-10 - Środa
- 2035-10-11 - Czwartek
- 2035-10-12 - Piątek
- 2035-10-13 - Sobota
- 2035-10-14 - Niedziela
- 2035-10-15 - Poniedziałek
- 2035-10-16 - Wtorek
- 2035-10-17 - Środa
- 2035-10-18 - Czwartek
- 2035-10-19 - Piątek
- 2035-10-20 - Sobota
- 2035-10-21 - Niedziela
- 2035-10-22 - Poniedziałek
- 2035-10-23 - Wtorek
- 2035-10-24 - Środa
- 2035-10-25 - Czwartek
- 2035-10-26 - Piątek
- 2035-10-27 - Sobota
- 2035-10-28 - Niedziela
- 2035-10-29 - Poniedziałek
- 2035-10-30 - Wtorek
- 2035-10-31 - Środa
Menu na dzień: 2024-02-08 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z buraków z zielonym groszkiem 300 g (SOJ, SEL,),buraki,groszek zielony mrożony,bułka paryska,śmietana,sól,przyprawy,mąka przenna,włoszczyzna 3 skł,paski (marchew,pietruszka,seler) | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IIMus owocowo-warzywny 100g-produkt pasteryzowany - 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK