Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Styczeń 2035 
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2035-01-01 - Poniedziałek
- 2035-01-02 - Wtorek
- 2035-01-03 - Środa
- 2035-01-04 - Czwartek
- 2035-01-05 - Piątek
- 2035-01-06 - Sobota
- 2035-01-07 - Niedziela
- 2035-01-08 - Poniedziałek
- 2035-01-09 - Wtorek
- 2035-01-10 - Środa
- 2035-01-11 - Czwartek
- 2035-01-12 - Piątek
- 2035-01-13 - Sobota
- 2035-01-14 - Niedziela
- 2035-01-15 - Poniedziałek
- 2035-01-16 - Wtorek
- 2035-01-17 - Środa
- 2035-01-18 - Czwartek
- 2035-01-19 - Piątek
- 2035-01-20 - Sobota
- 2035-01-21 - Niedziela
- 2035-01-22 - Poniedziałek
- 2035-01-23 - Wtorek
- 2035-01-24 - Środa
- 2035-01-25 - Czwartek
- 2035-01-26 - Piątek
- 2035-01-27 - Sobota
- 2035-01-28 - Niedziela
- 2035-01-29 - Poniedziałek
- 2035-01-30 - Wtorek
- 2035-01-31 - Środa
| Menu na dzień: 2025-10-07 - Wtorek | |
| I ŚniadanieChleb mieszany pszenno-żytni 90 g (GLU PSZ, GLU ŻYT) |  DIETA ŁATWOSTRAWNA (2) | 
| II Śniadanie | |
| ObiadZupa wielowarzywna z zacierką 300 g (GLU PSZ, SOJ, MLE, SEL) |  DIETA ŁATWOSTRAWNA (2) | 
| Kolacja IChleb mieszany pszenno-żytni 90 g (GLU PSZ, GLU ŻYT) | |
| Kolacja IISok owocowo-warzywny 0,2L kubek 1 szt. | |
| Wartości odżywcze
 | |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK



 Документи україньською мовою
 Документи україньською мовою Dokumenty w języku polskim
 Dokumenty w języku polskim