Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Październik 2023 
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2023-10-01 - Niedziela
 - 2023-10-02 - Poniedziałek
 - 2023-10-03 - Wtorek
 - 2023-10-04 - Środa
 - 2023-10-05 - Czwartek
 - 2023-10-06 - Piątek
 - 2023-10-07 - Sobota
 - 2023-10-08 - Niedziela
 - 2023-10-09 - Poniedziałek
 - 2023-10-10 - Wtorek
 - 2023-10-11 - Środa
 - 2023-10-12 - Czwartek
 - 2023-10-13 - Piątek
 - 2023-10-14 - Sobota
 - 2023-10-15 - Niedziela
 - 2023-10-16 - Poniedziałek
 - 2023-10-17 - Wtorek
 - 2023-10-18 - Środa
 - 2023-10-19 - Czwartek
 - 2023-10-20 - Piątek
 - 2023-10-21 - Sobota
 - 2023-10-22 - Niedziela
 - 2023-10-23 - Poniedziałek
 - 2023-10-24 - Wtorek
 - 2023-10-25 - Środa
 - 2023-10-26 - Czwartek
 - 2023-10-27 - Piątek
 - 2023-10-28 - Sobota
 - 2023-10-29 - Niedziela
 - 2023-10-30 - Poniedziałek
 - 2023-10-31 - Wtorek
 
Menu na dzień: 2025-09-01 - Poniedziałek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT)  
Chleb mieszany pszenno-żytni 30 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT)  
Masło porcjowane 15g (82% tł.) - 1 szt. ( MLE)  
Ser żółty 50 g (MLE)  
Szynka od Zduna-wędzonka wieprzowa,szynka wędzona, parzona 50 g  
Sałatka z pomidorów i koperku 100 g  
Herbata czarna ekspresowa z cytryną z/c 250 ml  | ![]() PODSTAWOWA DZIECI (P1)  | 
II Śniadanie | |
ObiadKapuśniak z kapusty białej  300 g ( GLU PSZ, SEL, GOR,)  
Krokiety ziemniaczane z mozzarellą  300 g ( GLU PSZ, JAJ, MLE, GLU ŻYT, GLU OW, GLU JĘCZ)  
Dip jogurtowo-ziołowy  100 g ( MLE)  
Fasolka szparagowa zielona 100 g  
Surówka z marchwi z olejem b/c 150 g  
Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml  | ![]() PODSTAWOWA DZIECI (P1)  | 
Kolacja IChleb mieszany pszenno-żytni 30 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT)  
Bułeczka pszenna 30g -1 szt. (GLU PSZ)  
Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1 szt. ( MLE)  
Filet z kurczaka wolno gotowany plastry 80 g  
Serek ziarnisty naturalny 60 g ( MLE,)  
Sałatka z kuskusemi fasola czerwoną z warzywami w stylu meksykańskim  100 g (GLU PSZ, SOJ, może zawierać: RYB, MCK)  
Kawa zbożowa z mlekiem z/c 250 ml ( MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)  | |
Kolacja IIMelon 150 g  | |
Wartości odżywcze
  | |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK



 Документи україньською мовою
 Dokumenty w języku polskim