Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Luty 2026
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2026-02-01 - Niedziela
- 2026-02-02 - Poniedziałek
- 2026-02-03 - Wtorek
- 2026-02-04 - Środa
- 2026-02-05 - Czwartek
- 2026-02-06 - Piątek
- 2026-02-07 - Sobota
- 2026-02-08 - Niedziela
- 2026-02-09 - Poniedziałek
- 2026-02-10 - Wtorek
- 2026-02-11 - Środa
- 2026-02-12 - Czwartek
- 2026-02-13 - Piątek
- 2026-02-14 - Sobota
- 2026-02-15 - Niedziela
- 2026-02-16 - Poniedziałek
- 2026-02-17 - Wtorek
- 2026-02-18 - Środa
- 2026-02-19 - Czwartek
- 2026-02-20 - Piątek
- 2026-02-21 - Sobota
- 2026-02-22 - Niedziela
- 2026-02-23 - Poniedziałek
- 2026-02-24 - Wtorek
- 2026-02-25 - Środa
- 2026-02-26 - Czwartek
- 2026-02-27 - Piątek
- 2026-02-28 - Sobota
Menu na dzień: 2024-12-18 - Środa | |
I ŚniadanieChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA ŁATWOSTRAWNA (2) |
II Śniadanie | |
ObiadZupa wielowarzywna z zacierką 300 ml (GLU PSZ, JAJ, SOJ, MLE, SEL, ),woda,fasolka szparagowa mrożona,włoszczyzna 3skł paski mrożona,brokuł mrożony,kalafior mrożony,makaron zacierkowy,natka pietruszki,sól,śmietana UHt 18%tł. | DIETA ŁATWOSTRAWNA (2) |
Kolacja IChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IINapój owsiany bez cukru 0,33l -1 szt ( GLU OW, może zawierać: SOJ, ORZ, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK