Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Sierpień 2019
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2019-08-01 - Czwartek
- 2019-08-02 - Piątek
- 2019-08-03 - Sobota
- 2019-08-04 - Niedziela
- 2019-08-05 - Poniedziałek
- 2019-08-06 - Wtorek
- 2019-08-07 - Środa
- 2019-08-08 - Czwartek
- 2019-08-09 - Piątek
- 2019-08-10 - Sobota
- 2019-08-11 - Niedziela
- 2019-08-12 - Poniedziałek
- 2019-08-13 - Wtorek
- 2019-08-14 - Środa
- 2019-08-15 - Czwartek
- 2019-08-16 - Piątek
- 2019-08-17 - Sobota
- 2019-08-18 - Niedziela
- 2019-08-19 - Poniedziałek
- 2019-08-20 - Wtorek
- 2019-08-21 - Środa
- 2019-08-22 - Czwartek
- 2019-08-23 - Piątek
- 2019-08-24 - Sobota
- 2019-08-25 - Niedziela
- 2019-08-26 - Poniedziałek
- 2019-08-27 - Wtorek
- 2019-08-28 - Środa
- 2019-08-29 - Czwartek
- 2019-08-30 - Piątek
- 2019-08-31 - Sobota
Menu na dzień: 2024-11-03 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa fasolowa z kiełbasą 300 g ( GLU,PSZ, SOJ, SEL, GOR, ),woda,fasola sucha jaś,włoszczyzna 3 skł paski mrożona,kiełbasa zwyczajna,boczek wędzony,majeranek,ziemniaki,czosnek granulowany,sól,pieprz czarny mielony,liść laurowy,ziele angielskie. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIJabłko - 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK