Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Luty 2019
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2019-02-01 - Piątek
- 2019-02-02 - Sobota
- 2019-02-03 - Niedziela
- 2019-02-04 - Poniedziałek
- 2019-02-05 - Wtorek
- 2019-02-06 - Środa
- 2019-02-07 - Czwartek
- 2019-02-08 - Piątek
- 2019-02-09 - Sobota
- 2019-02-10 - Niedziela
- 2019-02-11 - Poniedziałek
- 2019-02-12 - Wtorek
- 2019-02-13 - Środa
- 2019-02-14 - Czwartek
- 2019-02-15 - Piątek
- 2019-02-16 - Sobota
- 2019-02-17 - Niedziela
- 2019-02-18 - Poniedziałek
- 2019-02-19 - Wtorek
- 2019-02-20 - Środa
- 2019-02-21 - Czwartek
- 2019-02-22 - Piątek
- 2019-02-23 - Sobota
- 2019-02-24 - Niedziela
- 2019-02-25 - Poniedziałek
- 2019-02-26 - Wtorek
- 2019-02-27 - Środa
- 2019-02-28 - Czwartek
Menu na dzień: 2024-11-03 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa fasolowa z kiełbasą 300 g ( GLU,PSZ, SOJ, SEL, GOR, ),woda,fasola sucha jaś,włoszczyzna 3 skł paski mrożona,kiełbasa zwyczajna,boczek wędzony,majeranek,ziemniaki,czosnek granulowany,sól,pieprz czarny mielony,liść laurowy,ziele angielskie. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIJabłko - 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK