Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Listopad 2019
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2019-11-01 - Piątek
- 2019-11-02 - Sobota
- 2019-11-03 - Niedziela
- 2019-11-04 - Poniedziałek
- 2019-11-05 - Wtorek
- 2019-11-06 - Środa
- 2019-11-07 - Czwartek
- 2019-11-08 - Piątek
- 2019-11-09 - Sobota
- 2019-11-10 - Niedziela
- 2019-11-11 - Poniedziałek
- 2019-11-12 - Wtorek
- 2019-11-13 - Środa
- 2019-11-14 - Czwartek
- 2019-11-15 - Piątek
- 2019-11-16 - Sobota
- 2019-11-17 - Niedziela
- 2019-11-18 - Poniedziałek
- 2019-11-19 - Wtorek
- 2019-11-20 - Środa
- 2019-11-21 - Czwartek
- 2019-11-22 - Piątek
- 2019-11-23 - Sobota
- 2019-11-24 - Niedziela
- 2019-11-25 - Poniedziałek
- 2019-11-26 - Wtorek
- 2019-11-27 - Środa
- 2019-11-28 - Czwartek
- 2019-11-29 - Piątek
- 2019-11-30 - Sobota
Menu na dzień: 2024-10-23 - Środa | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 30 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKapuśniak z kapusty kiszonej 300 g (GLU PSZ, SOJ, SEL, ),woda,włoszczyzna 3skł paski mrożona,ziemniaki,przyprawa w płynie,sól,pieoprz czarny mielony,kapusta kiszona,boczek wędzony. | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IINapój owsiany bez cukru 0,33l -1 szt ( GLU OW, może zawierać: SOJ, ORZ, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK