Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Grudzień 2019
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2019-12-01 - Niedziela
- 2019-12-02 - Poniedziałek
- 2019-12-03 - Wtorek
- 2019-12-04 - Środa
- 2019-12-05 - Czwartek
- 2019-12-06 - Piątek
- 2019-12-07 - Sobota
- 2019-12-08 - Niedziela
- 2019-12-09 - Poniedziałek
- 2019-12-10 - Wtorek
- 2019-12-11 - Środa
- 2019-12-12 - Czwartek
- 2019-12-13 - Piątek
- 2019-12-14 - Sobota
- 2019-12-15 - Niedziela
- 2019-12-16 - Poniedziałek
- 2019-12-17 - Wtorek
- 2019-12-18 - Środa
- 2019-12-19 - Czwartek
- 2019-12-20 - Piątek
- 2019-12-21 - Sobota
- 2019-12-22 - Niedziela
- 2019-12-23 - Poniedziałek
- 2019-12-24 - Wtorek
- 2019-12-25 - Środa
- 2019-12-26 - Czwartek
- 2019-12-27 - Piątek
- 2019-12-28 - Sobota
- 2019-12-29 - Niedziela
- 2019-12-30 - Poniedziałek
- 2019-12-31 - Wtorek
Menu na dzień: 2024-10-22 - Wtorek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa pomidorowa z makaronem 300 ml (GLU PSZ, SOJ, MLE, SEL, ),woda,pasta pomidorowa,koncentrat pomidorowy,przyprawa w płynie,sól,pieprz czarny mielony,makaron nitki cienki,śmietanka,natka pietruszki | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IISok wielowarzywny pasteryzowany 0,33l -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK