Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Grudzień 2020
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2020-12-01 - Wtorek
- 2020-12-02 - Środa
- 2020-12-03 - Czwartek
- 2020-12-04 - Piątek
- 2020-12-05 - Sobota
- 2020-12-06 - Niedziela
- 2020-12-07 - Poniedziałek
- 2020-12-08 - Wtorek
- 2020-12-09 - Środa
- 2020-12-10 - Czwartek
- 2020-12-11 - Piątek
- 2020-12-12 - Sobota
- 2020-12-13 - Niedziela
- 2020-12-14 - Poniedziałek
- 2020-12-15 - Wtorek
- 2020-12-16 - Środa
- 2020-12-17 - Czwartek
- 2020-12-18 - Piątek
- 2020-12-19 - Sobota
- 2020-12-20 - Niedziela
- 2020-12-21 - Poniedziałek
- 2020-12-22 - Wtorek
- 2020-12-23 - Środa
- 2020-12-24 - Czwartek
- 2020-12-25 - Piątek
- 2020-12-26 - Sobota
- 2020-12-27 - Niedziela
- 2020-12-28 - Poniedziałek
- 2020-12-29 - Wtorek
- 2020-12-30 - Środa
- 2020-12-31 - Czwartek
Menu na dzień: 2024-10-20 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrupnik jęczmienny 300 ml (SOJ, SEL, GLU JĘCZ, ),woda,włoszczyzna 3skł paski mrożona,kasza jęczmienna,ziemniaki,natka pietruszki,przyprawa w płynie,sól,pieprz czarny mielony. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIBrzoskwinia - 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK