Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Kwiecień 2019
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2019-04-01 - Poniedziałek
- 2019-04-02 - Wtorek
- 2019-04-03 - Środa
- 2019-04-04 - Czwartek
- 2019-04-05 - Piątek
- 2019-04-06 - Sobota
- 2019-04-07 - Niedziela
- 2019-04-08 - Poniedziałek
- 2019-04-09 - Wtorek
- 2019-04-10 - Środa
- 2019-04-11 - Czwartek
- 2019-04-12 - Piątek
- 2019-04-13 - Sobota
- 2019-04-14 - Niedziela
- 2019-04-15 - Poniedziałek
- 2019-04-16 - Wtorek
- 2019-04-17 - Środa
- 2019-04-18 - Czwartek
- 2019-04-19 - Piątek
- 2019-04-20 - Sobota
- 2019-04-21 - Niedziela
- 2019-04-22 - Poniedziałek
- 2019-04-23 - Wtorek
- 2019-04-24 - Środa
- 2019-04-25 - Czwartek
- 2019-04-26 - Piątek
- 2019-04-27 - Sobota
- 2019-04-28 - Niedziela
- 2019-04-29 - Poniedziałek
- 2019-04-30 - Wtorek
Menu na dzień: 2024-10-19 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g (GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa krem z dyni 300 ml ( SOJ,SEL,),woda,dynia mrożona,włoszczyzna 3 skł paski mrożona,kurkuma,sól,mąka ziemniaczana,pieprz biały mielony,przyprawa w płynie. | |
Kolacja IBułeczka pszenna 30g -1 szt ( GLU,PSZ,) | |
Kolacja IISok przecierowy Kubuś 0,3L -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK