Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Styczeń 2021
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2021-01-01 - Piątek
- 2021-01-02 - Sobota
- 2021-01-03 - Niedziela
- 2021-01-04 - Poniedziałek
- 2021-01-05 - Wtorek
- 2021-01-06 - Środa
- 2021-01-07 - Czwartek
- 2021-01-08 - Piątek
- 2021-01-09 - Sobota
- 2021-01-10 - Niedziela
- 2021-01-11 - Poniedziałek
- 2021-01-12 - Wtorek
- 2021-01-13 - Środa
- 2021-01-14 - Czwartek
- 2021-01-15 - Piątek
- 2021-01-16 - Sobota
- 2021-01-17 - Niedziela
- 2021-01-18 - Poniedziałek
- 2021-01-19 - Wtorek
- 2021-01-20 - Środa
- 2021-01-21 - Czwartek
- 2021-01-22 - Piątek
- 2021-01-23 - Sobota
- 2021-01-24 - Niedziela
- 2021-01-25 - Poniedziałek
- 2021-01-26 - Wtorek
- 2021-01-27 - Środa
- 2021-01-28 - Czwartek
- 2021-01-29 - Piątek
- 2021-01-30 - Sobota
- 2021-01-31 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-09-23 - Poniedziałek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadŻurek z ziemniakami 300 g (SOJ, MLE, GLU ŻYT, może zawierać: GLU PSZ, JAJ, SEL,GOR,),woda,mieszanka 3skł paski mrożona,kiełbasa biała,ziemniaki,żurek w butelce,pieprz czarny mielony,śmietanka,podgrzybek suszony,majeranek,czosnek granulowany,sól. | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
Kolacja IIMini serniczki z musem malinowym b/c 150 g ( JAJ, MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK