Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Maj 2026
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2026-05-01 - Piątek
- 2026-05-02 - Sobota
- 2026-05-03 - Niedziela
- 2026-05-04 - Poniedziałek
- 2026-05-05 - Wtorek
- 2026-05-06 - Środa
- 2026-05-07 - Czwartek
- 2026-05-08 - Piątek
- 2026-05-09 - Sobota
- 2026-05-10 - Niedziela
- 2026-05-11 - Poniedziałek
- 2026-05-12 - Wtorek
- 2026-05-13 - Środa
- 2026-05-14 - Czwartek
- 2026-05-15 - Piątek
- 2026-05-16 - Sobota
- 2026-05-17 - Niedziela
- 2026-05-18 - Poniedziałek
- 2026-05-19 - Wtorek
- 2026-05-20 - Środa
- 2026-05-21 - Czwartek
- 2026-05-22 - Piątek
- 2026-05-23 - Sobota
- 2026-05-24 - Niedziela
- 2026-05-25 - Poniedziałek
- 2026-05-26 - Wtorek
- 2026-05-27 - Środa
- 2026-05-28 - Czwartek
- 2026-05-29 - Piątek
- 2026-05-30 - Sobota
- 2026-05-31 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-09-21 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa krem z dyni 300 ml ( SOJ,SEL,),woda,mieszanka 3skł paski mrożona,dynia mrożona,ziemniaki,skrobia ziemniaczana,sól,pieprz biały mielony,przyprawa w płynie,kurkumia,imbir. | |
Kolacja IBułka graham-pszenna 50g -1 szt ( GLU PSZ,) | |
Kolacja IIMuffin warzywny z wędliną 75 g ( GLU PSZ, JAJ, MLE, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK