Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Styczeń 2021
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2021-01-01 - Piątek
- 2021-01-02 - Sobota
- 2021-01-03 - Niedziela
- 2021-01-04 - Poniedziałek
- 2021-01-05 - Wtorek
- 2021-01-06 - Środa
- 2021-01-07 - Czwartek
- 2021-01-08 - Piątek
- 2021-01-09 - Sobota
- 2021-01-10 - Niedziela
- 2021-01-11 - Poniedziałek
- 2021-01-12 - Wtorek
- 2021-01-13 - Środa
- 2021-01-14 - Czwartek
- 2021-01-15 - Piątek
- 2021-01-16 - Sobota
- 2021-01-17 - Niedziela
- 2021-01-18 - Poniedziałek
- 2021-01-19 - Wtorek
- 2021-01-20 - Środa
- 2021-01-21 - Czwartek
- 2021-01-22 - Piątek
- 2021-01-23 - Sobota
- 2021-01-24 - Niedziela
- 2021-01-25 - Poniedziałek
- 2021-01-26 - Wtorek
- 2021-01-27 - Środa
- 2021-01-28 - Czwartek
- 2021-01-29 - Piątek
- 2021-01-30 - Sobota
- 2021-01-31 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-09-11 - Środa | |
I ŚniadanieBułeczka pszenna 30g -1 szt ( GLU PSZ,) | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
II Śniadanie | |
ObiadZupa wielowarzywna z zacierką 300 ml (GLU PSZ, SOJ, MLE,SEL,),woda,mieszanka 3skł paski mrożona,brokuły mrożone,kalafior mrożony,makaron zacierka makaronowa,śmietana 18%tł,groszek zielony mrożony,przyparwa warzywna,ziele angielskie,liśc laurowy,sól,pieprz czarny mielony. | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IINapój owsiany bez cukru 0,33l -1 szt ( GLU OW, może zawierać: SOJ, ORZ, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK