Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Czerwiec 2017
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2017-06-01 - Czwartek
- 2017-06-02 - Piątek
- 2017-06-03 - Sobota
- 2017-06-04 - Niedziela
- 2017-06-05 - Poniedziałek
- 2017-06-06 - Wtorek
- 2017-06-07 - Środa
- 2017-06-08 - Czwartek
- 2017-06-09 - Piątek
- 2017-06-10 - Sobota
- 2017-06-11 - Niedziela
- 2017-06-12 - Poniedziałek
- 2017-06-13 - Wtorek
- 2017-06-14 - Środa
- 2017-06-15 - Czwartek
- 2017-06-16 - Piątek
- 2017-06-17 - Sobota
- 2017-06-18 - Niedziela
- 2017-06-19 - Poniedziałek
- 2017-06-20 - Wtorek
- 2017-06-21 - Środa
- 2017-06-22 - Czwartek
- 2017-06-23 - Piątek
- 2017-06-24 - Sobota
- 2017-06-25 - Niedziela
- 2017-06-26 - Poniedziałek
- 2017-06-27 - Wtorek
- 2017-06-28 - Środa
- 2017-06-29 - Czwartek
- 2017-06-30 - Piątek
Menu na dzień: 2024-09-07 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa krem z dyni 300 ml ( SOJ,SEL,),woda,dynia mrożona,mieszanka 3skł paski mrożona,por,przyprawa w płynie,kurkuma,olej rzepakowy,pieprz czarny mielony,sól. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMuffin warzywny z wędliną 75 g ( GLU PSZ, JAJ, MLE, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK