Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Kwiecień 2018
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2018-04-01 - Niedziela
- 2018-04-02 - Poniedziałek
- 2018-04-03 - Wtorek
- 2018-04-04 - Środa
- 2018-04-05 - Czwartek
- 2018-04-06 - Piątek
- 2018-04-07 - Sobota
- 2018-04-08 - Niedziela
- 2018-04-09 - Poniedziałek
- 2018-04-10 - Wtorek
- 2018-04-11 - Środa
- 2018-04-12 - Czwartek
- 2018-04-13 - Piątek
- 2018-04-14 - Sobota
- 2018-04-15 - Niedziela
- 2018-04-16 - Poniedziałek
- 2018-04-17 - Wtorek
- 2018-04-18 - Środa
- 2018-04-19 - Czwartek
- 2018-04-20 - Piątek
- 2018-04-21 - Sobota
- 2018-04-22 - Niedziela
- 2018-04-23 - Poniedziałek
- 2018-04-24 - Wtorek
- 2018-04-25 - Środa
- 2018-04-26 - Czwartek
- 2018-04-27 - Piątek
- 2018-04-28 - Sobota
- 2018-04-29 - Niedziela
- 2018-04-30 - Poniedziałek
Menu na dzień: 2024-09-07 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa krem z dyni 300 ml ( SOJ,SEL,),woda,dynia mrożona,mieszanka 3skł paski mrożona,por,przyprawa w płynie,kurkuma,olej rzepakowy,pieprz czarny mielony,sól. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMuffin warzywny z wędliną 75 g ( GLU PSZ, JAJ, MLE, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK