Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Marzec 2019
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2019-03-01 - Piątek
- 2019-03-02 - Sobota
- 2019-03-03 - Niedziela
- 2019-03-04 - Poniedziałek
- 2019-03-05 - Wtorek
- 2019-03-06 - Środa
- 2019-03-07 - Czwartek
- 2019-03-08 - Piątek
- 2019-03-09 - Sobota
- 2019-03-10 - Niedziela
- 2019-03-11 - Poniedziałek
- 2019-03-12 - Wtorek
- 2019-03-13 - Środa
- 2019-03-14 - Czwartek
- 2019-03-15 - Piątek
- 2019-03-16 - Sobota
- 2019-03-17 - Niedziela
- 2019-03-18 - Poniedziałek
- 2019-03-19 - Wtorek
- 2019-03-20 - Środa
- 2019-03-21 - Czwartek
- 2019-03-22 - Piątek
- 2019-03-23 - Sobota
- 2019-03-24 - Niedziela
- 2019-03-25 - Poniedziałek
- 2019-03-26 - Wtorek
- 2019-03-27 - Środa
- 2019-03-28 - Czwartek
- 2019-03-29 - Piątek
- 2019-03-30 - Sobota
- 2019-03-31 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-09-07 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa krem z dyni 300 ml ( SOJ,SEL,),woda,dynia mrożona,mieszanka 3skł paski mrożona,por,przyprawa w płynie,kurkuma,olej rzepakowy,pieprz czarny mielony,sól. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMuffin warzywny z wędliną 75 g ( GLU PSZ, JAJ, MLE, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK