Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Listopad 2018
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2018-11-01 - Czwartek
- 2018-11-02 - Piątek
- 2018-11-03 - Sobota
- 2018-11-04 - Niedziela
- 2018-11-05 - Poniedziałek
- 2018-11-06 - Wtorek
- 2018-11-07 - Środa
- 2018-11-08 - Czwartek
- 2018-11-09 - Piątek
- 2018-11-10 - Sobota
- 2018-11-11 - Niedziela
- 2018-11-12 - Poniedziałek
- 2018-11-13 - Wtorek
- 2018-11-14 - Środa
- 2018-11-15 - Czwartek
- 2018-11-16 - Piątek
- 2018-11-17 - Sobota
- 2018-11-18 - Niedziela
- 2018-11-19 - Poniedziałek
- 2018-11-20 - Wtorek
- 2018-11-21 - Środa
- 2018-11-22 - Czwartek
- 2018-11-23 - Piątek
- 2018-11-24 - Sobota
- 2018-11-25 - Niedziela
- 2018-11-26 - Poniedziałek
- 2018-11-27 - Wtorek
- 2018-11-28 - Środa
- 2018-11-29 - Czwartek
- 2018-11-30 - Piątek
Menu na dzień: 2024-08-11 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 35 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
II Śniadanie | |
ObiadRyżowa z ziemniakami 300 g ( SOJ,SEL,),woda,ryż biały,włoszczyzna 3skł paski mrożona,sól,natka pietruszki,por,przyprawa warzywna,przyprawa w płynie. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IIBrzoskwinia 1 szt -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK