Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Marzec 2020
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2020-03-01 - Niedziela
- 2020-03-02 - Poniedziałek
- 2020-03-03 - Wtorek
- 2020-03-04 - Środa
- 2020-03-05 - Czwartek
- 2020-03-06 - Piątek
- 2020-03-07 - Sobota
- 2020-03-08 - Niedziela
- 2020-03-09 - Poniedziałek
- 2020-03-10 - Wtorek
- 2020-03-11 - Środa
- 2020-03-12 - Czwartek
- 2020-03-13 - Piątek
- 2020-03-14 - Sobota
- 2020-03-15 - Niedziela
- 2020-03-16 - Poniedziałek
- 2020-03-17 - Wtorek
- 2020-03-18 - Środa
- 2020-03-19 - Czwartek
- 2020-03-20 - Piątek
- 2020-03-21 - Sobota
- 2020-03-22 - Niedziela
- 2020-03-23 - Poniedziałek
- 2020-03-24 - Wtorek
- 2020-03-25 - Środa
- 2020-03-26 - Czwartek
- 2020-03-27 - Piątek
- 2020-03-28 - Sobota
- 2020-03-29 - Niedziela
- 2020-03-30 - Poniedziałek
- 2020-03-31 - Wtorek
Menu na dzień: 2024-08-10 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g (GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z dyni 300 ml ( SOJ,SEL,),woda,dynia mrożona,marchew obrana,seler,pietruszka korzeń,por,olej rzepakowy,przyprawa warzywna,przyprawa do zup,kurkuma,pieprz mielony biały,sól. | |
Kolacja IBułeczka pszenna 30g -1 szt ( GLU,PSZ,) | |
Kolacja IISok przecierowy Kubuś 0,3L -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK