Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Październik 2020
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2020-10-01 - Czwartek
- 2020-10-02 - Piątek
- 2020-10-03 - Sobota
- 2020-10-04 - Niedziela
- 2020-10-05 - Poniedziałek
- 2020-10-06 - Wtorek
- 2020-10-07 - Środa
- 2020-10-08 - Czwartek
- 2020-10-09 - Piątek
- 2020-10-10 - Sobota
- 2020-10-11 - Niedziela
- 2020-10-12 - Poniedziałek
- 2020-10-13 - Wtorek
- 2020-10-14 - Środa
- 2020-10-15 - Czwartek
- 2020-10-16 - Piątek
- 2020-10-17 - Sobota
- 2020-10-18 - Niedziela
- 2020-10-19 - Poniedziałek
- 2020-10-20 - Wtorek
- 2020-10-21 - Środa
- 2020-10-22 - Czwartek
- 2020-10-23 - Piątek
- 2020-10-24 - Sobota
- 2020-10-25 - Niedziela
- 2020-10-26 - Poniedziałek
- 2020-10-27 - Wtorek
- 2020-10-28 - Środa
- 2020-10-29 - Czwartek
- 2020-10-30 - Piątek
- 2020-10-31 - Sobota
Menu na dzień: 2024-08-10 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g (GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z dyni 300 ml ( SOJ,SEL,),woda,dynia mrożona,marchew obrana,seler,pietruszka korzeń,por,olej rzepakowy,przyprawa warzywna,przyprawa do zup,kurkuma,pieprz mielony biały,sól. | |
Kolacja IBułeczka pszenna 30g -1 szt ( GLU,PSZ,) | |
Kolacja IISok przecierowy Kubuś 0,3L -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK