Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Kwiecień 2021
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2021-04-01 - Czwartek
- 2021-04-02 - Piątek
- 2021-04-03 - Sobota
- 2021-04-04 - Niedziela
- 2021-04-05 - Poniedziałek
- 2021-04-06 - Wtorek
- 2021-04-07 - Środa
- 2021-04-08 - Czwartek
- 2021-04-09 - Piątek
- 2021-04-10 - Sobota
- 2021-04-11 - Niedziela
- 2021-04-12 - Poniedziałek
- 2021-04-13 - Wtorek
- 2021-04-14 - Środa
- 2021-04-15 - Czwartek
- 2021-04-16 - Piątek
- 2021-04-17 - Sobota
- 2021-04-18 - Niedziela
- 2021-04-19 - Poniedziałek
- 2021-04-20 - Wtorek
- 2021-04-21 - Środa
- 2021-04-22 - Czwartek
- 2021-04-23 - Piątek
- 2021-04-24 - Sobota
- 2021-04-25 - Niedziela
- 2021-04-26 - Poniedziałek
- 2021-04-27 - Wtorek
- 2021-04-28 - Środa
- 2021-04-29 - Czwartek
- 2021-04-30 - Piątek
Menu na dzień: 2024-08-08 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z buraków 300 ml ( SOJ, MLE,SEL,),woda,buraki obrane,marchew,seler,por,pietruszka korzeń,barszcz czerwony koncentrat,olej rzepakowy,sok z cytryny,przyprawa warzywan,majeranek,sól,pieprz czarny mielony,czosnek,bulion. | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IIMus owocowo-warzywny 100g-produkt pasteryzowany - 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK