Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Październik 2017
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2017-10-01 - Niedziela
- 2017-10-02 - Poniedziałek
- 2017-10-03 - Wtorek
- 2017-10-04 - Środa
- 2017-10-05 - Czwartek
- 2017-10-06 - Piątek
- 2017-10-07 - Sobota
- 2017-10-08 - Niedziela
- 2017-10-09 - Poniedziałek
- 2017-10-10 - Wtorek
- 2017-10-11 - Środa
- 2017-10-12 - Czwartek
- 2017-10-13 - Piątek
- 2017-10-14 - Sobota
- 2017-10-15 - Niedziela
- 2017-10-16 - Poniedziałek
- 2017-10-17 - Wtorek
- 2017-10-18 - Środa
- 2017-10-19 - Czwartek
- 2017-10-20 - Piątek
- 2017-10-21 - Sobota
- 2017-10-22 - Niedziela
- 2017-10-23 - Poniedziałek
- 2017-10-24 - Wtorek
- 2017-10-25 - Środa
- 2017-10-26 - Czwartek
- 2017-10-27 - Piątek
- 2017-10-28 - Sobota
- 2017-10-29 - Niedziela
- 2017-10-30 - Poniedziałek
- 2017-10-31 - Wtorek
Menu na dzień: 2024-08-05 - Poniedziałek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
II Śniadanie | |
ObiadZupa ogórkowa z ziemniakami 300 g (GLU PSZ, SOJ, MLE, SEL, ),woda,ogórki kiszone,ziemniaki obrane,marchew obrana,śmietanka,seler obrany,pietruszka obrana,por,olej rzepakowy,koper zielony,przyprawa do zup,pieprz mielony czarny. | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IChleb mieszany pszenno-żytni 30 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IIMini Crispy pieczywo chrupkie orkiszowe ze słonecznikiem sezamem i siemieniem 30 g - 1 szt (GLU PSZ, MLE, SEZ, może zawierać: ORZ, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK