Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Maj 2018
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2018-05-01 - Wtorek
- 2018-05-02 - Środa
- 2018-05-03 - Czwartek
- 2018-05-04 - Piątek
- 2018-05-05 - Sobota
- 2018-05-06 - Niedziela
- 2018-05-07 - Poniedziałek
- 2018-05-08 - Wtorek
- 2018-05-09 - Środa
- 2018-05-10 - Czwartek
- 2018-05-11 - Piątek
- 2018-05-12 - Sobota
- 2018-05-13 - Niedziela
- 2018-05-14 - Poniedziałek
- 2018-05-15 - Wtorek
- 2018-05-16 - Środa
- 2018-05-17 - Czwartek
- 2018-05-18 - Piątek
- 2018-05-19 - Sobota
- 2018-05-20 - Niedziela
- 2018-05-21 - Poniedziałek
- 2018-05-22 - Wtorek
- 2018-05-23 - Środa
- 2018-05-24 - Czwartek
- 2018-05-25 - Piątek
- 2018-05-26 - Sobota
- 2018-05-27 - Niedziela
- 2018-05-28 - Poniedziałek
- 2018-05-29 - Wtorek
- 2018-05-30 - Środa
- 2018-05-31 - Czwartek
Menu na dzień: 2024-08-04 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z zielonych warzyw 300 ml ( SOJ,SEL,),woda,brokuły mrożone,szpinak rozdrobniony mrożony,seler obrany,pietruszka obrana,por,olej rzepakowy,pietruszka natka,przyprawa do zup w płynie,mąka ziemniaczana,czosek granulowany,oregano, | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IINapój owsiany bez cukru 0,33l -1 szt ( GLU OW, może zawierać: SOJ, ORZ, ) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK