Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Sierpień 2020
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2020-08-01 - Sobota
- 2020-08-02 - Niedziela
- 2020-08-03 - Poniedziałek
- 2020-08-04 - Wtorek
- 2020-08-05 - Środa
- 2020-08-06 - Czwartek
- 2020-08-07 - Piątek
- 2020-08-08 - Sobota
- 2020-08-09 - Niedziela
- 2020-08-10 - Poniedziałek
- 2020-08-11 - Wtorek
- 2020-08-12 - Środa
- 2020-08-13 - Czwartek
- 2020-08-14 - Piątek
- 2020-08-15 - Sobota
- 2020-08-16 - Niedziela
- 2020-08-17 - Poniedziałek
- 2020-08-18 - Wtorek
- 2020-08-19 - Środa
- 2020-08-20 - Czwartek
- 2020-08-21 - Piątek
- 2020-08-22 - Sobota
- 2020-08-23 - Niedziela
- 2020-08-24 - Poniedziałek
- 2020-08-25 - Wtorek
- 2020-08-26 - Środa
- 2020-08-27 - Czwartek
- 2020-08-28 - Piątek
- 2020-08-29 - Sobota
- 2020-08-30 - Niedziela
- 2020-08-31 - Poniedziałek
Menu na dzień: 2024-08-01 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadSzpinakowa z ziemniakami 300 ml (JAJ, SOJ, SEL,),szpinak mrożony rozdrobniony,ziemniaki,porcje rosołowe,mieszanka 3skł paski mrożona,sól,pieprz. | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IIDeser chia z musem truskawkowym 200 g ( MLE,) | |
Wartości odżywczeWartość energetyczna: 2569.74 |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK