Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Wrzesień 2019
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2019-09-01 - Niedziela
- 2019-09-02 - Poniedziałek
- 2019-09-03 - Wtorek
- 2019-09-04 - Środa
- 2019-09-05 - Czwartek
- 2019-09-06 - Piątek
- 2019-09-07 - Sobota
- 2019-09-08 - Niedziela
- 2019-09-09 - Poniedziałek
- 2019-09-10 - Wtorek
- 2019-09-11 - Środa
- 2019-09-12 - Czwartek
- 2019-09-13 - Piątek
- 2019-09-14 - Sobota
- 2019-09-15 - Niedziela
- 2019-09-16 - Poniedziałek
- 2019-09-17 - Wtorek
- 2019-09-18 - Środa
- 2019-09-19 - Czwartek
- 2019-09-20 - Piątek
- 2019-09-21 - Sobota
- 2019-09-22 - Niedziela
- 2019-09-23 - Poniedziałek
- 2019-09-24 - Wtorek
- 2019-09-25 - Środa
- 2019-09-26 - Czwartek
- 2019-09-27 - Piątek
- 2019-09-28 - Sobota
- 2019-09-29 - Niedziela
- 2019-09-30 - Poniedziałek
Menu na dzień: 2024-07-31 - Środa | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 30 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadWielowarzywna z zacierką + 300 g | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IINapój owsiany bez cukru 0,33l 1 szt ( GLU OW, może zawierać: SOJ, ORZ, ) | |
Wartości odżywczeWartość energetyczna: 1986.78 |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK