Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Wrzesień 2034
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2034-09-01 - Piątek
- 2034-09-02 - Sobota
- 2034-09-03 - Niedziela
- 2034-09-04 - Poniedziałek
- 2034-09-05 - Wtorek
- 2034-09-06 - Środa
- 2034-09-07 - Czwartek
- 2034-09-08 - Piątek
- 2034-09-09 - Sobota
- 2034-09-10 - Niedziela
- 2034-09-11 - Poniedziałek
- 2034-09-12 - Wtorek
- 2034-09-13 - Środa
- 2034-09-14 - Czwartek
- 2034-09-15 - Piątek
- 2034-09-16 - Sobota
- 2034-09-17 - Niedziela
- 2034-09-18 - Poniedziałek
- 2034-09-19 - Wtorek
- 2034-09-20 - Środa
- 2034-09-21 - Czwartek
- 2034-09-22 - Piątek
- 2034-09-23 - Sobota
- 2034-09-24 - Niedziela
- 2034-09-25 - Poniedziałek
- 2034-09-26 - Wtorek
- 2034-09-27 - Środa
- 2034-09-28 - Czwartek
- 2034-09-29 - Piątek
- 2034-09-30 - Sobota
Menu na dzień: 2024-07-11 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z buraków + 300 ml (SOJ, | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IIMus owocowo-warzywny 100g-produkt pasteryzowany 1 szt | |
Wartości odżywczeWartość energetyczna: 1963.10 |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK