Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Kwiecień 2033
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2033-04-01 - Piątek
- 2033-04-02 - Sobota
- 2033-04-03 - Niedziela
- 2033-04-04 - Poniedziałek
- 2033-04-05 - Wtorek
- 2033-04-06 - Środa
- 2033-04-07 - Czwartek
- 2033-04-08 - Piątek
- 2033-04-09 - Sobota
- 2033-04-10 - Niedziela
- 2033-04-11 - Poniedziałek
- 2033-04-12 - Wtorek
- 2033-04-13 - Środa
- 2033-04-14 - Czwartek
- 2033-04-15 - Piątek
- 2033-04-16 - Sobota
- 2033-04-17 - Niedziela
- 2033-04-18 - Poniedziałek
- 2033-04-19 - Wtorek
- 2033-04-20 - Środa
- 2033-04-21 - Czwartek
- 2033-04-22 - Piątek
- 2033-04-23 - Sobota
- 2033-04-24 - Niedziela
- 2033-04-25 - Poniedziałek
- 2033-04-26 - Wtorek
- 2033-04-27 - Środa
- 2033-04-28 - Czwartek
- 2033-04-29 - Piątek
- 2033-04-30 - Sobota
Menu na dzień: 2024-07-11 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z buraków + 300 ml (SOJ, | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IIMus owocowo-warzywny 100g-produkt pasteryzowany 1 szt | |
Wartości odżywczeWartość energetyczna: 1963.10 |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK