Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Marzec 2034
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2034-03-01 - Środa
- 2034-03-02 - Czwartek
- 2034-03-03 - Piątek
- 2034-03-04 - Sobota
- 2034-03-05 - Niedziela
- 2034-03-06 - Poniedziałek
- 2034-03-07 - Wtorek
- 2034-03-08 - Środa
- 2034-03-09 - Czwartek
- 2034-03-10 - Piątek
- 2034-03-11 - Sobota
- 2034-03-12 - Niedziela
- 2034-03-13 - Poniedziałek
- 2034-03-14 - Wtorek
- 2034-03-15 - Środa
- 2034-03-16 - Czwartek
- 2034-03-17 - Piątek
- 2034-03-18 - Sobota
- 2034-03-19 - Niedziela
- 2034-03-20 - Poniedziałek
- 2034-03-21 - Wtorek
- 2034-03-22 - Środa
- 2034-03-23 - Czwartek
- 2034-03-24 - Piątek
- 2034-03-25 - Sobota
- 2034-03-26 - Niedziela
- 2034-03-27 - Poniedziałek
- 2034-03-28 - Wtorek
- 2034-03-29 - Środa
- 2034-03-30 - Czwartek
- 2034-03-31 - Piątek
Menu na dzień: 2024-07-11 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z buraków + 300 ml (SOJ, | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IIMus owocowo-warzywny 100g-produkt pasteryzowany 1 szt | |
Wartości odżywczeWartość energetyczna: 1963.10 |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK