Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Listopad 2017
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2017-11-01 - Środa
- 2017-11-02 - Czwartek
- 2017-11-03 - Piątek
- 2017-11-04 - Sobota
- 2017-11-05 - Niedziela
- 2017-11-06 - Poniedziałek
- 2017-11-07 - Wtorek
- 2017-11-08 - Środa
- 2017-11-09 - Czwartek
- 2017-11-10 - Piątek
- 2017-11-11 - Sobota
- 2017-11-12 - Niedziela
- 2017-11-13 - Poniedziałek
- 2017-11-14 - Wtorek
- 2017-11-15 - Środa
- 2017-11-16 - Czwartek
- 2017-11-17 - Piątek
- 2017-11-18 - Sobota
- 2017-11-19 - Niedziela
- 2017-11-20 - Poniedziałek
- 2017-11-21 - Wtorek
- 2017-11-22 - Środa
- 2017-11-23 - Czwartek
- 2017-11-24 - Piątek
- 2017-11-25 - Sobota
- 2017-11-26 - Niedziela
- 2017-11-27 - Poniedziałek
- 2017-11-28 - Wtorek
- 2017-11-29 - Środa
- 2017-11-30 - Czwartek
Menu na dzień: 2024-06-24 - Poniedziałek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
II Śniadanie | |
ObiadOgórkowa z ziemniakami + 300 g ( SOJ, | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IISok pomidorowy 0,2L-100% tłoczony 1 szt | |
Wartości odżywczeWartość energetyczna: 1858.13 kcal; Białko |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK