Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Wrzesień 2018
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2018-09-01 - Sobota
- 2018-09-02 - Niedziela
- 2018-09-03 - Poniedziałek
- 2018-09-04 - Wtorek
- 2018-09-05 - Środa
- 2018-09-06 - Czwartek
- 2018-09-07 - Piątek
- 2018-09-08 - Sobota
- 2018-09-09 - Niedziela
- 2018-09-10 - Poniedziałek
- 2018-09-11 - Wtorek
- 2018-09-12 - Środa
- 2018-09-13 - Czwartek
- 2018-09-14 - Piątek
- 2018-09-15 - Sobota
- 2018-09-16 - Niedziela
- 2018-09-17 - Poniedziałek
- 2018-09-18 - Wtorek
- 2018-09-19 - Środa
- 2018-09-20 - Czwartek
- 2018-09-21 - Piątek
- 2018-09-22 - Sobota
- 2018-09-23 - Niedziela
- 2018-09-24 - Poniedziałek
- 2018-09-25 - Wtorek
- 2018-09-26 - Środa
- 2018-09-27 - Czwartek
- 2018-09-28 - Piątek
- 2018-09-29 - Sobota
- 2018-09-30 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-06-18 - Wtorek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z pomidorów + 300 ml ( SOJ, SEL,) | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IISok wielowarzywny pasteryzowany 0,33l 1 szt | |
Wartości odżywczeWartość energetyczna: 1922.38 kcal; Białko |
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK