Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Czerwiec 2026
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2026-06-01 - Poniedziałek
- 2026-06-02 - Wtorek
- 2026-06-03 - Środa
- 2026-06-04 - Czwartek
- 2026-06-05 - Piątek
- 2026-06-06 - Sobota
- 2026-06-07 - Niedziela
- 2026-06-08 - Poniedziałek
- 2026-06-09 - Wtorek
- 2026-06-10 - Środa
- 2026-06-11 - Czwartek
- 2026-06-12 - Piątek
- 2026-06-13 - Sobota
- 2026-06-14 - Niedziela
- 2026-06-15 - Poniedziałek
- 2026-06-16 - Wtorek
- 2026-06-17 - Środa
- 2026-06-18 - Czwartek
- 2026-06-19 - Piątek
- 2026-06-20 - Sobota
- 2026-06-21 - Niedziela
- 2026-06-22 - Poniedziałek
- 2026-06-23 - Wtorek
- 2026-06-24 - Środa
- 2026-06-25 - Czwartek
- 2026-06-26 - Piątek
- 2026-06-27 - Sobota
- 2026-06-28 - Niedziela
- 2026-06-29 - Poniedziałek
- 2026-06-30 - Wtorek
Menu na dzień: 2024-05-18 - Sobota | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU,PSZ, GLU ŻYT,) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z dyni 300 ml ( SOJ, SEL,),dynia mrozona,włoszczyzna 3skł paski mrożona,porcje rosołowe,kurkumas,przyprawy,ziemniaki,sól. | |
Kolacja IBułeczka pszenna 30g -1 szt ( GLU PSZ,) | |
Kolacja IISok przecierowy Kubuś 0,3L - 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK