Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Maj 2034
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2034-05-01 - Poniedziałek
- 2034-05-02 - Wtorek
- 2034-05-03 - Środa
- 2034-05-04 - Czwartek
- 2034-05-05 - Piątek
- 2034-05-06 - Sobota
- 2034-05-07 - Niedziela
- 2034-05-08 - Poniedziałek
- 2034-05-09 - Wtorek
- 2034-05-10 - Środa
- 2034-05-11 - Czwartek
- 2034-05-12 - Piątek
- 2034-05-13 - Sobota
- 2034-05-14 - Niedziela
- 2034-05-15 - Poniedziałek
- 2034-05-16 - Wtorek
- 2034-05-17 - Środa
- 2034-05-18 - Czwartek
- 2034-05-19 - Piątek
- 2034-05-20 - Sobota
- 2034-05-21 - Niedziela
- 2034-05-22 - Poniedziałek
- 2034-05-23 - Wtorek
- 2034-05-24 - Środa
- 2034-05-25 - Czwartek
- 2034-05-26 - Piątek
- 2034-05-27 - Sobota
- 2034-05-28 - Niedziela
- 2034-05-29 - Poniedziałek
- 2034-05-30 - Wtorek
- 2034-05-31 - Środa
Menu na dzień: 2024-05-14 - Wtorek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z białych warzyw 300 ml ( SOJ,SEL,),seler,pietruszka korzeń,ziemniaki,włoszczyzna 3skł paski mrożona,porcje rosołowe,sól,kalafior mrożony,śmietanka. | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMleko Smakowe UHT 1,5% tł 0,2l -1 szt ( MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK