Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Marzec 2035
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2035-03-01 - Czwartek
- 2035-03-02 - Piątek
- 2035-03-03 - Sobota
- 2035-03-04 - Niedziela
- 2035-03-05 - Poniedziałek
- 2035-03-06 - Wtorek
- 2035-03-07 - Środa
- 2035-03-08 - Czwartek
- 2035-03-09 - Piątek
- 2035-03-10 - Sobota
- 2035-03-11 - Niedziela
- 2035-03-12 - Poniedziałek
- 2035-03-13 - Wtorek
- 2035-03-14 - Środa
- 2035-03-15 - Czwartek
- 2035-03-16 - Piątek
- 2035-03-17 - Sobota
- 2035-03-18 - Niedziela
- 2035-03-19 - Poniedziałek
- 2035-03-20 - Wtorek
- 2035-03-21 - Środa
- 2035-03-22 - Czwartek
- 2035-03-23 - Piątek
- 2035-03-24 - Sobota
- 2035-03-25 - Niedziela
- 2035-03-26 - Poniedziałek
- 2035-03-27 - Wtorek
- 2035-03-28 - Środa
- 2035-03-29 - Czwartek
- 2035-03-30 - Piątek
- 2035-03-31 - Sobota
Menu na dzień: 2024-05-14 - Wtorek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z białych warzyw 300 ml ( SOJ,SEL,),seler,pietruszka korzeń,ziemniaki,włoszczyzna 3skł paski mrożona,porcje rosołowe,sól,kalafior mrożony,śmietanka. | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMleko Smakowe UHT 1,5% tł 0,2l -1 szt ( MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK