Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Luty 2023
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2023-02-01 - Środa
- 2023-02-02 - Czwartek
- 2023-02-03 - Piątek
- 2023-02-04 - Sobota
- 2023-02-05 - Niedziela
- 2023-02-06 - Poniedziałek
- 2023-02-07 - Wtorek
- 2023-02-08 - Środa
- 2023-02-09 - Czwartek
- 2023-02-10 - Piątek
- 2023-02-11 - Sobota
- 2023-02-12 - Niedziela
- 2023-02-13 - Poniedziałek
- 2023-02-14 - Wtorek
- 2023-02-15 - Środa
- 2023-02-16 - Czwartek
- 2023-02-17 - Piątek
- 2023-02-18 - Sobota
- 2023-02-19 - Niedziela
- 2023-02-20 - Poniedziałek
- 2023-02-21 - Wtorek
- 2023-02-22 - Środa
- 2023-02-23 - Czwartek
- 2023-02-24 - Piątek
- 2023-02-25 - Sobota
- 2023-02-26 - Niedziela
- 2023-02-27 - Poniedziałek
- 2023-02-28 - Wtorek
Menu na dzień: 2024-03-31 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadBarszcz biały z ziemniakami 300 ml (GLU PSZ, MLE, SEL, GLU,ŻYT,),barszcz biały koncentrat,ziemniaki,włoszczyzna 3skł,paski mrożona,sól,majeranek porcje rosołowe,liść laurowy,ziele angielskie,śmietanka. | |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMleko UHT 200ml, 3,5% tł 1 Por ( MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK