Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Październik 2027
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2027-10-01 - Piątek
- 2027-10-02 - Sobota
- 2027-10-03 - Niedziela
- 2027-10-04 - Poniedziałek
- 2027-10-05 - Wtorek
- 2027-10-06 - Środa
- 2027-10-07 - Czwartek
- 2027-10-08 - Piątek
- 2027-10-09 - Sobota
- 2027-10-10 - Niedziela
- 2027-10-11 - Poniedziałek
- 2027-10-12 - Wtorek
- 2027-10-13 - Środa
- 2027-10-14 - Czwartek
- 2027-10-15 - Piątek
- 2027-10-16 - Sobota
- 2027-10-17 - Niedziela
- 2027-10-18 - Poniedziałek
- 2027-10-19 - Wtorek
- 2027-10-20 - Środa
- 2027-10-21 - Czwartek
- 2027-10-22 - Piątek
- 2027-10-23 - Sobota
- 2027-10-24 - Niedziela
- 2027-10-25 - Poniedziałek
- 2027-10-26 - Wtorek
- 2027-10-27 - Środa
- 2027-10-28 - Czwartek
- 2027-10-29 - Piątek
- 2027-10-30 - Sobota
- 2027-10-31 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-03-26 - Wtorek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z pomidorów z mozzarellą 300 g (SOJ, MLE, SEL, ),pomidory,pomidory w puszcze, ser mozzarella kulki,włoszczyzna 3skł paski mrożona,sól,pieprz czarny. | DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW (6) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IISok wielowarzywny pasteryzowany 0,33l -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK