Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Czerwiec 2018
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2018-06-01 - Piątek
- 2018-06-02 - Sobota
- 2018-06-03 - Niedziela
- 2018-06-04 - Poniedziałek
- 2018-06-05 - Wtorek
- 2018-06-06 - Środa
- 2018-06-07 - Czwartek
- 2018-06-08 - Piątek
- 2018-06-09 - Sobota
- 2018-06-10 - Niedziela
- 2018-06-11 - Poniedziałek
- 2018-06-12 - Wtorek
- 2018-06-13 - Środa
- 2018-06-14 - Czwartek
- 2018-06-15 - Piątek
- 2018-06-16 - Sobota
- 2018-06-17 - Niedziela
- 2018-06-18 - Poniedziałek
- 2018-06-19 - Wtorek
- 2018-06-20 - Środa
- 2018-06-21 - Czwartek
- 2018-06-22 - Piątek
- 2018-06-23 - Sobota
- 2018-06-24 - Niedziela
- 2018-06-25 - Poniedziałek
- 2018-06-26 - Wtorek
- 2018-06-27 - Środa
- 2018-06-28 - Czwartek
- 2018-06-29 - Piątek
- 2018-06-30 - Sobota
Menu na dzień: 2024-03-19 - Wtorek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z białych warzyw 300 g (SOJ, SEL,),seler korzeń,pietruszka korzeń,ziemniaki,włoszczyzna 3skł,paski mrożona,sól,śmietanka. | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMleko Smakowe UHT 1,5% tł 0,2l -1 szt ( MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK