Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Lipiec 2022
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2022-07-01 - Piątek
- 2022-07-02 - Sobota
- 2022-07-03 - Niedziela
- 2022-07-04 - Poniedziałek
- 2022-07-05 - Wtorek
- 2022-07-06 - Środa
- 2022-07-07 - Czwartek
- 2022-07-08 - Piątek
- 2022-07-09 - Sobota
- 2022-07-10 - Niedziela
- 2022-07-11 - Poniedziałek
- 2022-07-12 - Wtorek
- 2022-07-13 - Środa
- 2022-07-14 - Czwartek
- 2022-07-15 - Piątek
- 2022-07-16 - Sobota
- 2022-07-17 - Niedziela
- 2022-07-18 - Poniedziałek
- 2022-07-19 - Wtorek
- 2022-07-20 - Środa
- 2022-07-21 - Czwartek
- 2022-07-22 - Piątek
- 2022-07-23 - Sobota
- 2022-07-24 - Niedziela
- 2022-07-25 - Poniedziałek
- 2022-07-26 - Wtorek
- 2022-07-27 - Środa
- 2022-07-28 - Czwartek
- 2022-07-29 - Piątek
- 2022-07-30 - Sobota
- 2022-07-31 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-03-17 - Niedziela | |
I ŚniadanieChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z zielonych warzyw z nziarnem słonecznika 300 g (SOJ, SEL,) | |
Kolacja IChleb mieszany pszenno-żytni 90 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT, ) | |
Kolacja IIMleko UHT 200ml, 3,5% tł 1 Por ( MLE,) | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK