Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Marzec 2031
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2031-03-01 - Sobota
- 2031-03-02 - Niedziela
- 2031-03-03 - Poniedziałek
- 2031-03-04 - Wtorek
- 2031-03-05 - Środa
- 2031-03-06 - Czwartek
- 2031-03-07 - Piątek
- 2031-03-08 - Sobota
- 2031-03-09 - Niedziela
- 2031-03-10 - Poniedziałek
- 2031-03-11 - Wtorek
- 2031-03-12 - Środa
- 2031-03-13 - Czwartek
- 2031-03-14 - Piątek
- 2031-03-15 - Sobota
- 2031-03-16 - Niedziela
- 2031-03-17 - Poniedziałek
- 2031-03-18 - Wtorek
- 2031-03-19 - Środa
- 2031-03-20 - Czwartek
- 2031-03-21 - Piątek
- 2031-03-22 - Sobota
- 2031-03-23 - Niedziela
- 2031-03-24 - Poniedziałek
- 2031-03-25 - Wtorek
- 2031-03-26 - Środa
- 2031-03-27 - Czwartek
- 2031-03-28 - Piątek
- 2031-03-29 - Sobota
- 2031-03-30 - Niedziela
- 2031-03-31 - Poniedziałek
Menu na dzień: 2024-02-22 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadKrem z buraków z zielonym groszkiem 300 g (SOJ, SEL,),buraki,ziemniaki,włoszczyzna 3skł,paski mrozona,sól,przyprawy,zielony groszek mrożony. | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IIMus owocowo-warzywny 100g-produkt pasteryzowany -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK