Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Wrzesień 2019
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2019-09-01 - Niedziela
- 2019-09-02 - Poniedziałek
- 2019-09-03 - Wtorek
- 2019-09-04 - Środa
- 2019-09-05 - Czwartek
- 2019-09-06 - Piątek
- 2019-09-07 - Sobota
- 2019-09-08 - Niedziela
- 2019-09-09 - Poniedziałek
- 2019-09-10 - Wtorek
- 2019-09-11 - Środa
- 2019-09-12 - Czwartek
- 2019-09-13 - Piątek
- 2019-09-14 - Sobota
- 2019-09-15 - Niedziela
- 2019-09-16 - Poniedziałek
- 2019-09-17 - Wtorek
- 2019-09-18 - Środa
- 2019-09-19 - Czwartek
- 2019-09-20 - Piątek
- 2019-09-21 - Sobota
- 2019-09-22 - Niedziela
- 2019-09-23 - Poniedziałek
- 2019-09-24 - Wtorek
- 2019-09-25 - Środa
- 2019-09-26 - Czwartek
- 2019-09-27 - Piątek
- 2019-09-28 - Sobota
- 2019-09-29 - Niedziela
- 2019-09-30 - Poniedziałek
Menu na dzień: 2024-02-15 - Czwartek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
II Śniadanie | |
ObiadZupa szpinakowa z jajkiem 300 g (JAJ, SOJ, SEL,),włoszczyzna 3skł,paski mrożona,szpinak rozdrobniony,sól,jajko. | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
Kolacja IISok pomidorowy 0,3l -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK