Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Lipiec 2016
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2016-07-01 - Piątek
- 2016-07-02 - Sobota
- 2016-07-03 - Niedziela
- 2016-07-04 - Poniedziałek
- 2016-07-05 - Wtorek
- 2016-07-06 - Środa
- 2016-07-07 - Czwartek
- 2016-07-08 - Piątek
- 2016-07-09 - Sobota
- 2016-07-10 - Niedziela
- 2016-07-11 - Poniedziałek
- 2016-07-12 - Wtorek
- 2016-07-13 - Środa
- 2016-07-14 - Czwartek
- 2016-07-15 - Piątek
- 2016-07-16 - Sobota
- 2016-07-17 - Niedziela
- 2016-07-18 - Poniedziałek
- 2016-07-19 - Wtorek
- 2016-07-20 - Środa
- 2016-07-21 - Czwartek
- 2016-07-22 - Piątek
- 2016-07-23 - Sobota
- 2016-07-24 - Niedziela
- 2016-07-25 - Poniedziałek
- 2016-07-26 - Wtorek
- 2016-07-27 - Środa
- 2016-07-28 - Czwartek
- 2016-07-29 - Piątek
- 2016-07-30 - Sobota
- 2016-07-31 - Niedziela
Menu na dzień: 2024-01-22 - Poniedziałek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadOgórkowa z ziemniakami C&C 300g (SOJ, MLE, SEL,),ogórki kiszone,ziemniaki,śmietanka,sól,pieprz czarny mielony,włoszczyzna 3skł,paski (marchew,pietruszka,seler). | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 25 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IISok pomidorowy 0,2L-100% tłoczony 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK