Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Luty 2017
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2017-02-01 - Środa
- 2017-02-02 - Czwartek
- 2017-02-03 - Piątek
- 2017-02-04 - Sobota
- 2017-02-05 - Niedziela
- 2017-02-06 - Poniedziałek
- 2017-02-07 - Wtorek
- 2017-02-08 - Środa
- 2017-02-09 - Czwartek
- 2017-02-10 - Piątek
- 2017-02-11 - Sobota
- 2017-02-12 - Niedziela
- 2017-02-13 - Poniedziałek
- 2017-02-14 - Wtorek
- 2017-02-15 - Środa
- 2017-02-16 - Czwartek
- 2017-02-17 - Piątek
- 2017-02-18 - Sobota
- 2017-02-19 - Niedziela
- 2017-02-20 - Poniedziałek
- 2017-02-21 - Wtorek
- 2017-02-22 - Środa
- 2017-02-23 - Czwartek
- 2017-02-24 - Piątek
- 2017-02-25 - Sobota
- 2017-02-26 - Niedziela
- 2017-02-27 - Poniedziałek
- 2017-02-28 - Wtorek
Menu na dzień: 2024-01-22 - Poniedziałek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadOgórkowa z ziemniakami C&C 300g (SOJ, MLE, SEL,),ogórki kiszone,ziemniaki,śmietanka,sól,pieprz czarny mielony,włoszczyzna 3skł,paski (marchew,pietruszka,seler). | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 25 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IISok pomidorowy 0,2L-100% tłoczony 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK