Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Listopad 2016
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2016-11-01 - Wtorek
- 2016-11-02 - Środa
- 2016-11-03 - Czwartek
- 2016-11-04 - Piątek
- 2016-11-05 - Sobota
- 2016-11-06 - Niedziela
- 2016-11-07 - Poniedziałek
- 2016-11-08 - Wtorek
- 2016-11-09 - Środa
- 2016-11-10 - Czwartek
- 2016-11-11 - Piątek
- 2016-11-12 - Sobota
- 2016-11-13 - Niedziela
- 2016-11-14 - Poniedziałek
- 2016-11-15 - Wtorek
- 2016-11-16 - Środa
- 2016-11-17 - Czwartek
- 2016-11-18 - Piątek
- 2016-11-19 - Sobota
- 2016-11-20 - Niedziela
- 2016-11-21 - Poniedziałek
- 2016-11-22 - Wtorek
- 2016-11-23 - Środa
- 2016-11-24 - Czwartek
- 2016-11-25 - Piątek
- 2016-11-26 - Sobota
- 2016-11-27 - Niedziela
- 2016-11-28 - Poniedziałek
- 2016-11-29 - Wtorek
- 2016-11-30 - Środa
Menu na dzień: 2024-01-22 - Poniedziałek | |
I ŚniadanieChleb razowy żytnio-pszenny 70 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
II Śniadanie | |
ObiadOgórkowa z ziemniakami C&C 300g (SOJ, MLE, SEL,),ogórki kiszone,ziemniaki,śmietanka,sól,pieprz czarny mielony,włoszczyzna 3skł,paski (marchew,pietruszka,seler). | DIETA PODSTAWOWA DOROŚLI (1) |
Kolacja IChleb razowy żytnio-pszenny 25 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,) | |
Kolacja IISok pomidorowy 0,2L-100% tłoczony 1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK