Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Luty 2018
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2018-02-01 - Czwartek
- 2018-02-02 - Piątek
- 2018-02-03 - Sobota
- 2018-02-04 - Niedziela
- 2018-02-05 - Poniedziałek
- 2018-02-06 - Wtorek
- 2018-02-07 - Środa
- 2018-02-08 - Czwartek
- 2018-02-09 - Piątek
- 2018-02-10 - Sobota
- 2018-02-11 - Niedziela
- 2018-02-12 - Poniedziałek
- 2018-02-13 - Wtorek
- 2018-02-14 - Środa
- 2018-02-15 - Czwartek
- 2018-02-16 - Piątek
- 2018-02-17 - Sobota
- 2018-02-18 - Niedziela
- 2018-02-19 - Poniedziałek
- 2018-02-20 - Wtorek
- 2018-02-21 - Środa
- 2018-02-22 - Czwartek
- 2018-02-23 - Piątek
- 2018-02-24 - Sobota
- 2018-02-25 - Niedziela
- 2018-02-26 - Poniedziałek
- 2018-02-27 - Wtorek
- 2018-02-28 - Środa
Menu na dzień: 2024-01-19 - Piątek | |
I ŚniadanieHerbata czarna ekspresowa z/c 250 ml | |
II Śniadanie | |
ObiadKrupnik jęczmienny * 250 ml ( MLE, SEL,GLU JĘCZ,),kasza jęczmienna,sól,włoszczyzna 3skł,paski (marchew,pietruszka,seler),natka pietruszki. | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
Kolacja IKawa zbożowa z mlekiem z/c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ, ) | PODSTAWOWA DZIECI (P1) |
Kolacja IISok przecierowy Kubuś 0,3L -1 szt | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK